Ochrana osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: https://rybarskykatalog.cz. Provozovatel webu: Pavel Drábek, se sídlem Střítež 25, 572 01 Polička, IČ: 03154319, zapsán v živnostenském rejstříku MÚ Polička.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář (jméno, e-mail), dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Odběr komentářů

Na některých webech máte možnost přihlásit se k odběru komentářů, pokud někde bude na článek reagovat. V tomto případě je uložen váš email

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Google Analytics – Externí měření návštěvnosti od Google. Zjišťuje informace o vašem prohlížeči, IP adresu a odkud jste na stránku přišli. Slouží k zjištění, jaký obsah prohlížíte odkud jste na web přišli. Po 26 měsících se vše maže a zůstávají jen anonymní souhrnná data.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

Na webu se měří návštěvnost pomocí nástroje Google Analytics. Pokud nechcete, aby vaše návštěva byla započítávána do souhrnných statistik návštěv, můžete použít rozšíření prohlížeče, které tomu zamezí.

S kým sdílíme vaše údaje

Vaše data se s nikým nesdílíme.

Zpracovatelé

Zpracovatelé jsou fyzické anebo právnické osoby, které se starají o výše uvedené osobní data.

Marketing a reklama

Google (Google Ireland Limited) – společnost má přístup k osobním údajům jako je IP adresa, internetový prohlížeč- Předává se přes reklamní systém Google AdWords a Google Analytics.

Technika

Jedná se o hostingovou společnost, kde jsou uložené soubory, databáze a emaily. Společnost musí splňovat nařízení EU 2016/679 General Data Protection Regulation.

Blueboard.cz s. r. o. – poskytovatel webhostingu

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaké máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Vaše kontaktní údaje

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit se na nás přes e-mail drabek.pa@gmail.com nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.